Datum:

23.08.2015. 17:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2641 pregleda

Dok se očekivalo da se bivši Top Gearov trio sa BBC-a preseli u „striming“ servis, Netflix je bio označeno mesto za njihovo „ateriranje“. Ipak, Klarkson, Mej i Hamond su se odlučili za Amazon Prime, a premijera bi trebalo da se desi sledeće godine. Za neke, ovo je iznenađenje. Šef Amazona, Džef Bezos je rekao da je aranžman „veoma, veoma skup“, ali i da je vredan toga.

Bezos nije rekao da li se upoznao sa Džeremijem, Ričardom i Džejmsom i nije želeo da obelodanjuje detalje u vezi sa ugovorima. „Oni vrede mnogo i oni to znaju“, rekao je on za „The Telegraph“. Amazon je navodno platio 250 miliona dolara da bi čuveni trio i producenta Endija Vilmana doveo u svoje redove, i to za tri sezone po 12 epizoda.

Mada to nije jedini Amazonov biznis van trgovine, Bezos vidi Prime kao jednu od najvažnijih inicijativa kompanije, jer regularni korisnici koriste taj servis. „Imamo mnogo stvari u planu, i mislim da će se to gledaocima u Velikoj Britaniji i širom sveta veoma svideti. Mislim da će Klarksonov novi šou biti jedna od tih stvari“, zaključio je Bezos.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)