Datum:

09.02.2011. 16:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

2 komentara 8637 pregleda

Petorica mladića u Volkswagen Jetti II, po slobodnoj proceni (a i prema rečima pesme koju pevaju), krenuli su na more. 

Problem je u tome što je mladi vozač ima tešku nogu na gasu, pa automobilom juri po krivinama najozloglašenijeg puta u Crnoj Gori, a i šire – po kanjonu Morače. Najčešći razlog za upadanje u nevolju je prekoračenje brzine, a u kanjonu nemate baš puno manevarskog prostora jer vam je sa jedne strane puta oštra stena a sa druge duboki ponor. 

Osim evidentnog prekoračenja brzine, mladi vozač ne mari previše za saobraćajne propise, pa lagodno pretiče vozilo preko pune linije.

Jedna od najgluplljih stvari koju možete da uradite za volanom jeste da jurite po krivudavom, prometnom putu u natovarenom autu. Dodatno opterećenje ozbiljno utiče na sposobnost automobila da oštro menja pravac i jako produžava zaustavni put. S obzirom da ih je petorica u automobilu, ne možemo ni da zamislimo kakav bi epilog imala priča da je negde na putu “zapelo”. 

Iz našeg ugla, trend da počinioci snimaju saobraćajne prekršaje u saobraćaju i da ih kače na YouTube totalni je promašaj. Ovo nije način da svetu pokažete želju za formiranjem Boys Banda ili svoje aspiracije da postanete trkački vozač. 
Izvor: B92

2 komentara
  1. Nesa

    On misli da je mangup, a da se dogodi tragedija a on da prezivi plakao bi ko P…. ceo zivot.

  2. ixa

    Tesko da su ova deca stigla na more.Zamislite da se vracate sa mora sa porodicom i ovakav gegule vam predje na vasu stranu……….

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)