Datum:

10.10.2015. 23:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

1 komentara 2730 pregleda

Nisan će na Salonu automobila u Tokiju koji se otvara 29. oktobra predstaviti dva zanimljiva koncept vozila – osveženi “Concept 2020 Vision GT” za popularnu video igricu Gran Turizmo i “Teatro for Dayz” električni hečbek namenjen ljubiteljima socijalnih medija.

Osveženi “Concept 2020 Vision Gran Turismo” je nova verzija automobila koji smo videli 2014, a razvijen je ekskluzivno za virtuelni svet Gran Turizmo 6 video igre, ali i nagoveštava stilska rešenja koja ćemo videti na novim generacijama “36 Nisan GT-R” modela koji se očekuje krajem dekade.

“Ovo je uvid u budući izgled Nisanovih superautomobila visokih performansi”, navodi se u saopštenju japanske firme. “Koncept je osmislio tim mladih dizajnera u “Nissan Design Europe” odeljenju u Londonu.”

1

Na drugoj strani spektra je “Teatro for Dayz” koncept elektirčnog hečbeka koji naglašava budućnost mobilne tehnologije i socijalnih medija. Putnici u svakom trenutku tkom vožnje mogu da kreiraju i dele iskustva sa prijateljima unutar i van automobila. Glavna karakteristika ovog koncepta je beli enterijer sa mogućnošću personalizacije instrument table, sedišta i vrata.

2

Izvor: Moj auto

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)