Datum:

08.04.2018. 11:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Budući da su modeli Toyota 86 i njen rođak Subaru BRZ na tržištu već šest godina, jasno je da se približavaju kraju svog životnog ciklusa.

Prema tome, logično je da Toyota i Subaru razmišljaju o naslednicima ova dva modela, koji bi mogli da budu predstavljeni oko 2021. godine (prema navodima magazina JapanTimes).

Citirajući neimenovane izvore, JapanTimes navodi da će nova Toyota 86 i Subaru BRZ dobiti nove agregate, koji će umesto radne zapremine od dva litra, imati 2,4 litara. To svakako znači veću snagu, mada koliko veću, još uvek se ne zna. Ne zna se ni da li će agregati biti atmosferski ili će imati turbo punjače ili kompresore.

Takođe, navodi se da će naslednici ova dva sportska modela imati i niži centar gravitacije, kako bi se bolje snalazili u krivinama.

Očekujemo i da druge generacije ovih modela dobiju i najnoviju tehnologiju i sisteme za asistenciju vozaču, uključujući i sada već obavezan u Evropi, eCall, sistem koji kontaktira službe hitne pomoći u slučaju ozbiljne nesreće.

Trebalo bi da novi modeli dobiju i novi infotejnment sistem, ali bi i kvalitet materijala u kabini trebalo da bude podignut na veći nivo.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)