Datum:

16.04.2020. 21:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Jedna od najsavremenijih tehnologija koja polako menja svakodnevnicu vozača u svetu predstavlja plaćanje goriva na benzinskim stanicama bez potrebe odlaska na kasu.

Ova inovativna usluga pokazala se kao izuzetno korisna, posebno u novonastalim okolnostima kada raste briga o javnom zdravlju, a istovremeno se javlja potreba za poboljšanjem higijene i socijalnim distanciranjem.

Zahvaljujući kompaniji NIS, vozači iz naše zemlje sada su u mogućnosti da napune rezervoar i bezbedno obave plaćanje na točionom mestu putem nove Drive.Go mobilne aplikacije, bez ulaska u maloprodajni objekat i odlaska na kasu. Proces kupovine goriva brz je i jednostavan, a aplikacija se može besplatno preuzeti sa Google Play i Apple Store-a.

Kako izgleda proces plaćanja?

Potrebno je prvo da korisnik instalira Drive.Go aplikaciju, a zatim na benzinskoj stanici skenira QR kod, istaknut na točionom mestu. Nakon završetka točenja goriva korisnik plaća račun klikom na dugme Plati. Ovim korakom se proces završava, i korisnik može da nastavi put. Dodatno, vlasnicima kartice lojalnosti „Sa nama na putu“ je omogućeno sakupljanje bonus poena uz Drive.Go aplikaciju prilikom svake kupovine na NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Nova usluga, osim što skraćuje vreme čekanja, predstavlja i značajan doprinos kompanije NIS u borbi protiv aktuelne svetske pandemije, omogućavajući korisnicima bezbedno kretanje i vožnju uz što manje socijalnog kontakta. Ujedno, reč je o jednom inovativnom iskoraku i jedinstvenom pristupu koji prati najnovije svetske trendove u digitalnim tehnologijama i na domaćem tržištu, što potvrđuje NIS-ovu lidersku poziciju u oblasti modernizacije poslovanja.

Usluga korišćenja Drive.Go mobilne aplikacije za sada je omogućena na 25 benzinskih stanica u većim gradovima Srbije, a NIS će nastaviti da širi mrežu maloprodajnih objekata na kojima će ova usluga biti dostupna, kako bi što veći broj potrošača mogao da uživa u prednostima plaćanja putem mobilne aplikacije.

0 komentara
Ostavi komentar
Ime (*)

E-mail (*)

Komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)