Datum:

08.04.2016. 22:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Američki automobilista Taner Faust u mnogo prilika do sad dokazao je koliko je dobar vozač. Od relija do reli krosa, preko raznih kaskaderskih nastupa i ludih skokova za Ginisovu knjigu rekorda, 42-godišnjak iz Los Anđelesa prihvata sve izazove, a poslednji je, čini se, za njega bio mačji kašalj – da “driftuje” triciklom ulic ama San Dijega!

Doduše, ne običnim, pošto je u pitanju bilo snimanje promotivnog filma za novi Polarisov “slingšot SL”. I to ne obični, već, tricikl opremljen Dženeral Motorsovim 2,4-litarskim “ekotek” četvorocilindričnim motorom sa preko 400 konjskih snaga.

Snimanje je bilo komplikovano zbog vozila sa kojim niko nije imao mnogo iskustva, pa je u pomoć pozvana policija koja je zatvorila za saobraćaj sve ulice kojima je Faust “driftovao”, a najveći izazov za vozača bilo je penjanje “poprečke” uz uske prolaze javne garaže.

Pogledajte video o Taneru Faustu i moćnoj “praćki” i pokušajte da zamislite sebe kako upravljate snažnim triciklom sa preko 400 KS i masom od samo 850 kilograma…

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)