Datum:

06.12.2015. 23:03

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3761 pregleda

Dodge je lansirao rekli bismo vrlo uspeo reklamni spot inspirisan kultnom filmskom sagom Ratovi zvezda, a kao povod iskoristio je dugo iščekivanu globalnu premijeru najnovijeg, sedmog filma u ovom serijalu – „Ratovi zvezda: Buđenje Sile“. Ono što nam je svakako drago je da su se u jednom sjajnom, kratkom spotu spojile teme iz galaktičke filmske bajke uz koju smo odrastali sa najnovijim i najmoćnijim izdanjem drumske legende o kojoj smo od najranije mladosti sanjali, a neki od nas i danas za njom žudimo.

Spot jasno i duhovito aludira na vrhunac radnje iz prethodno snimljenog trećeg dela Ratova zvezda, „Osveta Sita“, kada namrgođeni Anakin Skajvoker, koji je sveže preobraćen na „Mračnu stranu“, predvodi beskrajno dug odred imperijalnih jurišnih jedinica u blistavim belim oklopima, uz taktove marša mračne nove galaktičke Imperije koja upravo nastaje, prema svom dotadašnjem „svetilištu“, džedajskom hramu, gde će počiniti bezumni masakr.

U ulozi Anakina u ovoj reklami je „namrgođeni“, mračni Viper ACR Twituj ovo!, dok armiju jurišnika Imperije „glume“ jednako blistavo-beli modeli Dodge Charger, Challenger i Durango. Naravno, marš Dodgeovih „jurišnika“ takođe prate taktovi „zloglasnog“ Imperijalnog marša.

Novom Viperu ACR, sa njegovim „monstruoznim“ desetocilindričnim motorom od čitavih 8,4 litara zapremine i sa snagom od preko 650 ks i obrtnim momentom od 812 Nm, svakako odlično pristaje uloga budućeg Darta Vejdera, pred kojim će uskoro drhtati narodi i svetovi galaktičke Imperije.

Ono što, međutim, nismo sigurni je to da li je Dodge želeo da nam poruči da su njegove armije spremne da izmasakriraju svoju konkurenciju, jednako bezdušno i bez trunke milosti, kao što je budući lord Vejder pobio mlade pitomce u hramu džedajskog reda.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)