Datum:

04.04.2017. 16:30

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Jedan 69-godišnjak iz SAD osuđen je na višegodišnju robiju, nakon što je svojom bezobzirnom vožnjom izazvao udes sa motociklom.

Incident se dogodio u oktobru 2015. godine na jednom putu u Teksasu. Okrivljeni William Crum namerno je skrenuo automobilom ulevo u trenutku kada ga je preticao motociklista Eric Sanders, koji se vozio na motoru sa svojom devojkom. 

Nakon kontakta dva vozila, motocikl se prevrnuo a vozač i njegova saputnica završili su u travi pored puta zadobivši lakše povrede. 

Crum, koji je upravljao automobilom zaustavio se malo dalje od mesta udesa. Kada mu je prišao drugi motociklista koji je vozio zajedno sa Sandersom, i pitao ga šta se dogodilo i da li je zaista namerno udario u njegovog kolegu, ovaj mu je odgovorio da ga uopšte nije briga jer se preticanje dogodilo na duploj punoj liniji. 

Na njegovu žalost, čitav incident snimljen je kamerom koju je na kacigi nosio motociklista svedok događaja. 

Crum je uhapšen odmah nakon udesa, a krajem marta 2017. osuđen je na 15 godina na osnovu optužnice koja ga je teretila za “težak napad na druge osobe smtronosnim oružjem”. 

Osuđeni je neposredno nakon incidenta tvrdio da je skrenuo automobilom ulevo jer ga je ujela osa, da bi kasnije izjavio za CBS da je izgubio kontrolu nad vozilom zbog ujeda pauka. On se branio da do udesa ne bi ni došlo da Sanders nije prekršio saobraćane propise time što je preticao preko pune linije. 

Pogledajte originalni snimak incidenta iz 2015:

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)