Datum:

21.02.2016. 17:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4777 pregleda

Daimlerovi akcionari očevidno su zadovoljni radom šefa koncerna i njegov ugovor produžen je za period od još tri godine.

Gospodin Diter Ceče je na čelu uprave Daimlera od 1. januara 2006. godine i kako sada stoje stvari tu funkciju vršiće najmanje do isteka 2019. Osim toga, on će direktno voditi i diviziju putničkih vozila Mercedes-Benz.

Govoreći na temu produžetka njegovog ugovora, predsednik nadzornog odbora Daimler AG, gospodin Manfred Bišof naglasio je da je „Daimler uspešniji nego ikad, što dokazuje da Diter Ceče sprovodi ispravnu strategiju“. Po njegovim rečima, šef Daimlera „ume da probudi entuzijazam kod zaposlenih za ostvarenjem zahtevnih ciljeva koncerna“. „Produženjem njegovog angažmana, obezbeđujemo kontinuitet u vođenju grupacije, koji je potreban za trajnost uspešnog poslovanja“, zaključuje gospodin Bišof.

Pod vođstvom šezdeset trogodišnjeg generalnog direktora, Mercedes je „zacementirao“ svoju poziciju jednog od vodećih svetskih proizvođača u luksuznom segmentu. Sa ambicioznim planovima za širenje ponude modela, koji obuhvataju raznovrsniju ponudu modela u okviru C klase i kontinuirano zanavljanje game AMG modela, Mercedes nastavlja svoju strategiju preuzimanja primata u broju prodatih modela u luksuznom segmentu od svog bavarskog rivala, grupacije BMW.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)