Datum:

18.07.2016. 16:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prvi čovek Aston Martina, Endi Palmer, biće veoma zauzet narednih meseci, s obzirom da je najavio da će lično obaviti kontrolu kvaliteta prvih 1.000 primeraka novog modela DB11.

Aston Martin DB11 očigledno je veoma značajan model za britanskog proizvođača, jer će direktor kompanije lično prekontrolisati kvalitet svakog od hiljadu vozila koja prva siđu sa fabričke trake. Na taj način, Endi Palmer želi dodatno da uveri buduće vlasnike da je automobil koji će im biti isporučen u besprekornom stanju.

Nakon obavljene kontrole kvaliteta, svaki od 1.000 pregledanih primeraka modela DB11 dobiće specijalnu pločicu sa ugraviranim potpisom šefa Aston Martina, koja će biti postavljena na njegov moćni V12 motor.

Za ovaj Palmerov gest, koji pre svega ima marketinški smisao, postoji još jedan važan razlog. Naime, DB11 je prvi potpuno novi model Aston Martina otkako je Endi Palmer došao na poziciju direktora 2014. godine.

Aston Marin DB11 je deseti model iz čuvene DB serije čiji je začetnik DB1 iz 1948, a ovo nije prvi put da šef nekog proizvođača lično kontroliše proizvodnju novog modela kako bi se uverio da automobil nema mane. Kako su nedavno preneli mediji, prvi čovek Tesla Motorsa navodno je spavao u fabrici jedno vreme, kada je počela izrada Modela X.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)