Datum:

02.06.2015. 16:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 7528 pregleda

Volvo je zvanično objavio da je unapredio aplikaciju za daljinsku kontrolu automobila putem smartvoč pametnog sata kojim sada možete da kontrolišete klima uređaj, količinu goriva i druge funkcije u vašem automobilu.

Unapređena aplikacija “Volvo On Call” će omogućiti veću kontrolu funkcija vašeg automobila na daljinu, a osim smartfonova, podražavaće je uređaji poput “Apple Watch”-a i “Android Wear”-a.

“Volvo On Call” je aplikacija koja vam omogućava da preuzmete kontrolu nad svakodnevnim elementima u vašem Volvou. Možete da podesite tajmer za grejanje tokom hladnih ili klima uređaj tokom vrelih dana, proverite količinu goriva, pređenu kilometražu i još mnogo toga”, objasnio je David Holeček iz Volvoa.

Aplikacija “Volvo On Call” je prvobitno lansirana 2001. godine kao daljinski sigurnosni sistem za vlasnike Volvoa. Omogućavala je povećanu bezbednost, zaštitu i praćenje automobila u slučaju nezgode ili krađe.

Aplikacija i dalje poseduje sve ove funkcije, ali je unapređena za upotrebu na dnevnom nivou funkcijama poput daljinskog zaključavanja i indikaciju nivoa goriva. Aplikacija trenutno ima 230.000 aktivnih korisnika i na raspolaganju je na 21 tržištu širom sveta.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)