Datum:

26.12.2016. 22:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Od Copena do Canbusa, Daihatsu će u Tokiju predstaviti praktično čitavu gamu.

Vrata Salona automobila u Tokiju se otvaraju 14. januara, a ova manifestacija je praktično japanska verzija SEMA šoua, gde se demonstriraju kreacije iz postprodajne automobilske industrije.

Daihatsu će na štand izvesti čak 11 svojih modela. Kompanija ih je razvrstala u četiri različite kategorije: Sporza, Grand Custom, Beach Cruisin i Cross Field. U svakoj su se našle temeljno modifikovane verzije inače neodoljive ponude.

Prva je Sporza serija, sa naglaskom na crvenom finišu karoserije i zlatnim točkovima, kao i zaštitnim kavezom. Ova serija je ujedno i najagresivnijeg izgleda. Copen kabriolet, Boon hedžbek, Thor i Move Canbus minivanovi će ispratiti istu temu – crveno na crnom sa zlatnim točkovima.

Što se Grand Custom serije tiče, Thor, Tanto i Move dobijaju više futuristički izgled sa tamno sivim i crnim finišem spoljašnjosti, kao i svetlo plavim akcentima na točkovima, masci hladnjaka i svetlima za maglu. Beach Cruisin serija je manje futuristička i više naklonjena porodicama, sa svetlo plavim i drvenim detaljima dodanim Canbusu i Boonu.

Na kraju, tu je avanturistička Cross Field serija, koju karakteriše grublji izgled Cast Activea i Wakea.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)