Datum:

27.03.2017. 16:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Rumunski auto-gigant pod okriljem moćnog “Renoa” ne prestaje da iznenađuje ljubitelje automobila.

Teško je naći brend koji daje više za uloženi novac, a u “Dačiji” se uvek potrude da daju još “nešto više”.

Tako je za predstojeći salon automobila u Beogradu kompanija “Reno-Nisan Srbija” u okviru koje je, naravno i brend “Dačija”, osmislila specijalnu ponudu nazvanu “1, 2, 3!”.

Svi kupci bilo kog modela “dačije”, ukoliko ga kupe za vreme sajamske akcije, ostvaruju pravo na paket: kasko za prvu godinu, 2,0 odsto kamate za kredit, kao i tri besplatna osnovna servisa (zamena ulja i filtera ulja).

Početkom ove godine, “Dačija” je obnovila veći deo svoje game, tako da će na ovogodišnjem Beogradskom sajmu kupci moći bliže da upoznaju redizajnirane modele “sandero” i “logan”, a za sve ljubitelje premijerno će biti predstavljen i model “logan MCV” u popularnoj verziji “stepvej”.

Pored ovih modela, na štandu će biti izloženi i modeli “daster” i “sandero stepvej”.


Podaci

  • 2,0 odsto je kamata za kredit 
  • 7.990 evra košta “sandero”
  • 5 godina je garancija

Modeli “sandero”, “logan” i “logan MCV” dolaze u osnovnom paketu “ambijans”, koji podrazumeva opremu u vidu klima-uređaja, elektropaketa, led dnevnih svetala, a specijalno će za vreme sajamske akcije kupci moći da računaju i na radio-CD-MP3 uređaj sa blututom, koji će za ovu priliku biti uključen u osnovni paket.

Cene po modelima su sledeće: “sandero” 7.990, “logan” za 8.250 i “logan MCV” za 8.800 evra.

“Dačija daster” startuje sa cenom od 11.990 u verziji “ambijans” 1,6 sa opremom koja podrazumeva klima-uređaj, radio-CD-MP3 sa blututom, elektropaket.

Samo za ovu priliku, svi “dasteri” za čiju kupovinu se kupci odluče u sajamskoj akciji biće opremljeni “bul barom”, posebnim elementom opreme koji dodatno ocrtava “dasterovu” terensku pojavu.

Pored ponude za kredit sa kamatnom stopom od samo 2,0 odsto za period od 60 meseci, bez limita finansiranja, kupci će moći da pronađu i brojne ponude “Dačija finansiranja”, u vidu beskamatnih mikrokredita i lizinga, te dinarskih kredita sa fiksom kamatnom stopom za ceo period finansiranja.

Dodatna pogodnost za sve kupce koji se odluče za “Dačija finansiranje” je petogodišnja garancija.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)