Datum:

30.06.2017. 19:14

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Dačia Sandero Stepway je dobio Very Limited Edition ili, u prevodu, „veoma ograničeno izdanje” koje još uvek nije dostupno za poručivanje, ali će biti i to do kraja godine.

Najavljen tokom devetog godišnjeg piknika ovog brenda, kom je prisustvovalo gotovo deset hiljada gostiju na jugu Pariza, specijalno izdanje ovog superminija će biti stavljeno na glasanje putem društvenih mreža, a korisnici će birati između tri varijante različitog izgleda.

Prvi se zove City i ima crnu unutrašnjost sa specijalnim šarama na krovu i retrovizorima, dok se drugi zove Navy, u mornarsko je plavoj boji, a njegovu temu posebno ističu krov i hauba. Poslednja je ujedno i najšarenija verzija; zove se Pop Art i ima posebne grafike na krovu i retrovizorima, kao i na haubi i delovima profila.

Dačia će napraviti samo 150 jedinica pobedničke verzije, a još uvek nije poznato koji nivo opremljenosti će imati, niti koji motor će je pokretati. Glasanje traje do 12. juna, a sasvim je moguće da će premijera biti u septembru u Frankfurtu, istovremeno sa novim Dusterom.

Après une journée riche en votes lors du Grand Pique-nique Dacia, c'est la Série Très Limitée NAVY ⚓ qui mène au score !…

Publié par Dacia France sur mardi 27 juin 2017

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)