Datum:

23.02.2017. 22:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Čim se spomene Dacia, prvo što ljudima padne na pamet su jeftini, niskobudžetni automobili sa čeličnim naplacima i crnim odbojnicima. Međutim, za kupce koji žele drugačiji tretman, rumunska marka je pripremila specijalnu ediciju koja će premijerno biti prikazana na Salonu automobila u Ženevi.

Summit specijalna edicija će biti dostupna kod svih Stepway modela, uključujući i najnoviji Logan MCV Stepway, koji će se takođe naći na ženevskom štandu.

Bazirani na modelima u najvišem nivou opreme, Summit primerci će biti dostupni sa dve ekskluzivne kolor opcije: Nordic Grey siva ili u slučaju Sandero Stepwaya, Magma Orange narandžasta. Sandero i MCV Stepway će biti opremljeni Grey Flex alu naplacima od 16 cola, dok Duster dobija crne Cyclade točkove, takođe od 16 cola.

Unutrašnjost modela iz specijalne edicije je takođe unapređena sa narandžastim detaljima poput šavova na sedištima, dok je „Stepway“ naziv izvezen u tkanini. Dobijaju se i odgovarajuće patosnice.

S obzirom na uključeni Laureate paket, svi Summit model dolaze sa klima uređajem DAB radiom i satelitskom navigacijom. Standardni su i zadnji parking senzori, kao i tempomat. Duster dolazi sa dodatnom zaštitom lukova točkova i bokova, što mu daje robusniji izgled.

Cene za Summit modele tek treba da budu potvrđene, ali očekuje se neznatan „skok“ u odnosu na trenutne primerke u najvišim nivoima opreme. 

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)