Datum:

28.02.2018. 13:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Audi A6 za 2019. modelsku godinu verovatno će biti predstavljen za nedelju dana u Ženevi. Sad su se, međutim, pojavile fotografije čiju autentičnost nije moguće potvrditi na kojima se možda nalazi baš ovaj model. 

Na prvi pogled, nova generacija A6 modela (ako je ovde o tome reč) prednjim delom je dosta nalik na svoju A7, A8 i A4 braću. Ima veliku masku sa horizontalnim rešetkama, uz nove farove i LED DRL-ove.

Zadnji deo sledi istu logiku, sa različitim zadnjim svetlima koje objedinjuje hromirana traka, dvostrukim izduvnim cevima trapezoidnog oblika ugrađenim u diskretan difuzor.

I unutra se uočava Audijev novi dizajnerski pravac: dva displeja dominiraju instrument tablom, a isto su otkrile i do sada objavljene špijunske fotke. Unutrašnjost je generalno dosta nalik na novi A7.

Novi A6 će imati treći nivo autonomije, zahvaljujući senzorima i kamerama, a snagu će mu obezbeđivati četvorocilindarski i šestocilindarski motori. Plug-in hibridne verzije stižu nešto kasnije, kao i snažnije S6 i RS6 varijante.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)