Datum:

19.04.2014. 23:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4694 pregleda

Kada neko štedi pet godina da kupi auto o kome je dugo sanjao, saznanje da se njegov “savršeni automobil” svaki čas kvari predstavljalo bi veliko razočarenje za svakog vlasnika bez obzira da li je u pitanju Dacia ili Porsche. Pogotovo ako je u pitanju Porsche.

Novozelanđanin Nick Murray, koji je u junu 2013. u Sjedinjenim Državama kupio novi Porsche 911 Carrera S, vredan 100 hiljada dolara (oko 72 hiljade evra), nije ni slutio kakve će ga sve muke snaći sa ovim automobilom za manje od godinu dana.

Kada su kvarovi počeli da se gomilaju on je odlučio da sve ono što je doživeo podeli sa gledaocima na svom YouTube kanalu. Problemi su se ređali jedan za drugim. Najpre se na automobilu pokvarila zadnja kamera. Zatim mu se dogodilo da motor jednostavno neće da startuje.

Posle toga je suvozačev prozor počeo da se supušta tokom vožnje sam od sebe, da bi se potom pokvario i mehanizam za podešavanje spoljašnjeg retrovizora.

Ni tu nije bio kraj njegovim problemima. Akumulator je počeo da se prazni nakon dužih vožnji, pojavio se dim u kabini, u untrašnjost vozila ulazila je voda, a vrhunac je bio kada je Porsche potpuno otkazao i pokvario se na autoputu.

Naravno, vlasnik je nakon svakog kvara vozio automobil u servis na popravku. Njegov Porsche je zbog različitih problema bio u servisu sedam puta, a popravke su ukupno trajale 60 dana.

Čak i nakon otklanjanja nedostataka na automobilu, neki od problema su se ponovo pojavili, pa je vlasnik odlučio da od kompanije Porsche North America zatraži da mu refundiraju novac, što su oni odbili. Tek nakon objavljivanja poslednjeg u nuzu video snimaka, Porsche je ponudio da mu vrati novac ili da zameni njegovo vozilo novim automobilom.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)