Datum:

09.06.2018. 9:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Volkswagen familija I.D. električnih vozila nastavlja da se širi, a na osnovu dosadašnjih zakonskih zaštita imena, ne planira da se tu zaustavi.

Sa tim na umu, umetnik Antonio Paglia je osmislio novi I.D. koncept, nazvan ID-Tech.

Koncept ima formu „Shooting brake“ automobila, a u njemu se mogu smestiti četiri osobe i elektromotor na svakom točku.

Za razliku od trenutnih I.D. koncepta iz Volkswagen-a, ID-Tech je potpuno drugačiji od drugih VW modela, te ima svoj jedinstveni stil, koji izgleda kao da je inspirisan modelom Golf GTE Sport hybrid, koji je predstavljen pre nekoliko godina.

U svakom slučaju, ovaj novi „zamišljeni“ koncept izgleda interesantno, a njegovim prednjim delom dominiraju tanki farovi i veliki, prošireni lukovi iznad točkova.

S obzirom da nije imao nikakvih ograničenja prilikom vizuelizacije ovog modela, Paglia je zamislio ovaj automobil sa velikim vetrobranskim staklom i uskim bočnim prozorima, kako bi kreirao sportski izgled koji bi se lepo uklopio sa ostalim modelima iz game.

Koliko god da je impresivna spoljašnji dizajn, mislimo da je enterijer još lepši. Instrument tabla je digitalna, a tu je i infotejnment ekran, kao i treći ekran preko kog se kontroliše klima, grejanje i druge funkcije. Tu su i četiri „korpa“ sedišta izrađena od ugljenikovih vlakana.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)