Datum:

11.07.2018. 21:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Komplet fotografija patenta za novi DS3 Crossback se pojavio na internetu, a na osnovu ranijih špijunskih fotografija čini nam se da je zaista reč o tom automobilu, odnosno, o njegovoj serijskoj verziji.

Naime, model DS3 Crossback je odgovor francuske autoindustrije na modele kao što su Audi Q2 i Mini Countryman. Reč je o prvom modelu iz PSA grupacije koji će biti baziran na potpuno novoj CMP platformi, koja je kompatibilna sa električnim pogonskim sklopovima.

Nešto kasnije će se pojaviti i potpuno električna varijanta ovog modela, a taj automobil će sa jednim punjenjem moći da pređe i do 450 kilometara.

Na ovim fotografijama možemo videti dizajn najmanjeg SUV modela kompanije DS. U suštini, dizajnerski pravac je isti kao i kod modela DS7 Crossback.

Prednjim delom dominira maska u obliku heksagona kakva se nalazi i na većem modelu kompanije DS, a sa njenih bočnih strana se nalaze farovi sa LED dnevnim svetlima.

Posmatrano iz profila, najuočljivija je linija krova koja podseća na krov Range Rover modela. Zadnji deo automobila ima nešto oblije linije, kao i komplet uskih zadnjih svetala uokvirenih hromiranim detaljima. Tu su i „lažni“ otvori za vazduh, kao i dve izduvne cevi koje su verovatno rezervisane za snažnije varijante.

Enterijerom dominira prepoznatljiv dizajnerski pravac sa detaljima u obliku dijamanata, u koje spadaju i centralni otvori za vazduh koji su montirani ispod dugmadi. Centralna konzola je postavljena isto kao i na modelu DS7. Instrument tabla će biti potpuno digitalna, dok je ekran infotejnment sistema montiran na kontrolnoj tabli kao tablet.

DS planira da svoj novi DS3 Crossback premijerno predstavi na sajmu automobila u Parizu, 4. oktobra.

Novi detalji se očekuju u narednim mesecima.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)