Datum:

20.02.2018. 10:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mercedes-Benz tek treba da predstavi sedan verziju A-klase, ali nakon što je i zvanično predstavila njenu hečbek verziju, očekuje se da se to desi tokom ove godine.

Naime, nemački gigant je na Sajmu automobila u Šangaiju predstavio koncept sedan verzije A-klase, koji je, moramo priznati izgledao impresivno. Međutim, na render fotografijama iznad teksta možemo videti da bi njena karavan verzija izgledala apsolutno očaravajuće.

Render fotografije je uradio Nikita Aksionov, i na njima se vidi kako bi izgledala karavan verzija ovog modela ako bi došlo do njene proizvodnje.

Prošle godine su čelnici kompanije Mercedes-Benz najavili da će se sedan verzija A-klase i nova generacija modela CLA jasno razlikovati, jer će CLA imati formu Fastback automobila. A-klasa će još jednom poslužiti kao baza na kojoj će biti konstruisan model CLA, koja će takođe imati pogon na prednjim točkovima, ali koji će imati svoj jedinstven stil i koji će tržišno biti pozicioniran iznad sedan verzije A-klase u Mercedesovoj gami.

Naime, ranije su iz kompanije potvrdili da će na novoj hečbek verziji A-klase biti bazirano nekoliko modela, te bi jedan od njih mogao biti i njena karavan verzija. Međutim, za sada još uvek ništa nije potvrđeno, pa je ovde reč o još jednom slučaju „šta bi bilo, kad bi bilo“.

S obzirom da je reč o modelu koji nije toliko skup, njegova karavan verzija bi se sigurno dobro prodavala porodičnim ljudima, te bi to možda bio dobar potez kompanije. Pogotovo ako bi zgledala kao na fotografijama iznad teksta.

Render fotografije: Nikita Aksionov, Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)