Datum:

04.07.2016. 13:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Pred vama se nalaze crteži najaerodinamičnijeg kombija u svojoj klasi. Nakon što je, u virtuelnoj realnosti, Volkswagen teaseovao novog Craftera, sada su na redu renderi.

Većem modelu dizajneri su podarili izgled inspirisan najnovijim Transporterom, uvećavajući pojedine elemente njegovog dizajna. Volkswagen tvrdi da koeficijent otpora ovog vozila iznosi 0.33, što ga čini najboljim u klasi. U prodaji će se naći na jesen.

Sličnosti u izgledu Craftera i Transportera su očigledne: oba imaju široku rešetku koja spaja farove, sa izvesnim razlikama u prednjem delu. Renderi ne prikazuju unutrašnjost ovog kombija, a kupci od iste sigurno imaju visoka očekivanja. Naime, Volkswagen je poslao nekoliko svojih zaposlenih da vlasnike aktuelne verzije prate tokom posla, kako bi se postiglo da nova generacija bude naklonjenija njihovim stvarnim potrebama.

Još uvek nisu poznate pogonske opcije, a Crafter će se proizvoditi u Poljskoj. Pre Dizelgejta postojao je plan da će se on naći i na tržištu SAD, ali za sada o tome nema nikakvih informacija.

1

2

3

4

5

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)