Datum:

06.11.2015. 13:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 3892 pregleda

Kineski mediji objavili su nekoliko crteža dizajna automobila koji bi, kako se čini, mogao biti koncept iz BMW-a. Vozilo na slikama je koncept sa troje vrata koje će, sudeći po dizajnu, biti deo “i” brenda. Lokalni mediji prenose da je u pitanju vozilo sa gorivim ćelijama, ali s obzirom da se sa obe strane nalaze poklopci za rezervoar benzina, vozilo bi moglo imati hibridni pogon.

Imajući u vidu uglast dizajn i neobičan zadnji deo, sigurno je da ovo neće biti najatraktivniji koncept sa BMW-ovom oznakom. Kabina ima 2+2 konfiguraciju, a moglo bi se naslutiti i da je njena instrument tabla izrađena u istom maniru kao kod i3 i i8 modela.

Moglo bi se pretpostaviti da je reč o izuzetno štedljivom automobilu, kao što je to Volkswagen XL1, sa malim turbopunjenim motorom, uparenim sa električnim motorima i opremljenim veoma laganom karoserijom.

U svakom slučaju, nadamo se da će BMW uskoro rasvetliti ovu misteriju, koju činjenica da je registrovan u Kineskom zavodu za patente čini već dovoljno neoubičajenom.

bmw-concept-leaked-patent-design (1)

bmw-concept-leaked-patent-design (2)

bmw-concept-leaked-patent-design (3)

bmw-concept-leaked-patent-design

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)