Datum:

21.01.2015. 13:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2448 pregleda

Dobre vesti za sve fanove Commodore naziva! Holden je najvio da će ovo ime nastaviti da živi i posle 2017. godine.

Juna prošle godine moglo se čuti da Holden planira da se ratosilja Commodore imena i da će se to desiti do kraja 2017. godine, kada će proizvodnja ovog modela u Australiji biti obustavljena. No, ime – koje datira iz 1978. godine – biće zadržano i korišćeno za naslednika aktuelnog Commodore modela, koji će se iz Evrope izvoziti od 2018. godine.

U razgovoru za Car Advice, potpredsednik General Motorsa i predsednik General Motors Internationala Stefan Džejkobi rekao je da je Commodore sastavni deo Holdena, deo njegove istorije i deo onoga što australijski kupci ovog brenda žele. Odluka da se naziv zadrži doneta je nakon ni manje ni više nego 17 istraživačkih sesija u kojima je više od 70% učesnika reklo da smatra da ovo ime treba da nastavi da živi.

Detalji o novom modelu još uvek su oskudni, a u ovom trenutku se zna da su verovatno u pitanju dva automobila. Jedan je naredna generacija Opel Insignie sa drugim nazivom, a drugi je naredna generacija Chevrolet SS modela sa Holdenovim simbolom lava.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)