Datum:

18.10.2018. 9:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Citroen ove jeseni nudi modele iz program lakih komercijalnih vozila po cenama nižim i do 3.500 evra.

U ponudi svim pravnim licima ove jeseni našli su se najtraženiji modeli dostavnih vozila, furgoni Berlingo, Jumpy i Jumper, koji sada imaju akcijske cene sa popustima do 3.500 evra, u zavisnosti od modele.

Uz to, dostupna je i nabavka preko akcijskog subvencionisanog lizinga sa kamatom od 1,95%.

Jedan od modela obihvaćenih akcijom je Berlingo koji ima tovarni prostor od 3,3 m3, u koji može da se smesti teret do 850 kg i 1,8 m korisne dužine, a može da primi 2 euro palete. Kabina ovog vozila može se prilagođavati i tako omogućiti transport tereta do 3 metra dužine uz 3 osobe koje mogu da sednu napred.

Drugi model u ponudi, Citroen Jumpy ima nosivost do 1200 kg, a korisna zapremina tovarnog prostora može biti do 7m3.

U ponudi su 3 dužine iz bogat izbor novih tehnologija kao što su sistem za bolju vidljivost prilikom manevrisanja, 3D navigacija kojom se upravlja glasovnim prepoznavanjem, “čitanje” saobraćajnih znakova i upozorenja ili sistem koji nadzire vozačevo ponašanje i otkriva znake umora ili dekoncentracije za volanom.

Treći laki komercijalni Citroen – model Jumper, odlikuju zvučno izolovana vozačka kabina, elektronska asistencija pri parkiranju sa prednjim i zadnjim senzorima kao i čitav spektar dodatne opreme.

Dostupan je u četiri različite varijante sa običnom ili duplom kabinom. Korisna zapremina tovarnog prostora se kreće do 17m3, u zavisnosti od varijante.

Pogone ga benzinski PureTech motori najnovije generacije, kao i dizel jedinice BlueHDi.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)