Datum:

06.07.2014. 17:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3738 pregleda

Posle par godina, ljubitelji Citroena u našoj zemlji ponovo će moći da nabave nova vozila ovog francuskog proizvođača. Novi ekskluzivni uvoznik Citroenovih vozila za teritoriju Srbije i Crne Gore je kompanija AVTONOVA KAB d.o.o.

Kako je naglasio generalni direktor kompanije, Viktor Naskovski, Citroen će nastupiti sa tri različite kampanje, u okviru kojih će biti obuhvaćeni svi aktuelni modeli.

Noseći program biće “C” linija. Pored restilizovanog C3, te modela C-Elysee i C4, na konferenciji za novinare koja je održana u petak 4. jula u Citroen centru kod Ade predstavljena je i nova generacija modela C4 Picasso. Uz ove premijere, kupcima će biti na raspolaganju i najveći model u gami, Citroen C5.

Osim toga, u Srbiji su dostupni i automobili iz luksuzne “DS” linije i to četiri modela: DS3, DS4, DS5 i DS3 Cabrio.

Treći segment iz Citroenove ponude na našem tržištu čine dostavna vozila Nemo, Berlingo, Jumpy i Jumper, za koje je objavljeno da će se na jesen naći u prodaji u svojim osveženim verzijama.

Povratak na srpsko tržište Citroen obeležava prodajnom akcijom. Potencijalni kupci moći će od 4. jula da nabave dva najprodavanija dizel modela C3 i C4 po nižim cenama, koje su praktično jednake onima koje imaju benzinske verzije.

Citroen C3 HDi 70 na akciji košta 12.990 evra. Uz štedlivi motor koji ima potrošnju od 3,4 l/100 km, automobil je između ostalog opremljen i klima uređajem, bezbednosnim paketom, elektro-paketom, limitatorom brzine, putnim računarom, LED dnevnim svetlima, radio CD/MP3 uređajem sa 4 zvučnika.

Citroen C4 sa motorom HDi 92, uz takođe nisku potrošnju od 3,6 l/100 km, nudi se po ceni od 14.490 evra. U paket opreme uključeni su i klima uređaj, bezbednosni i elektro-paket, tempomat i limitator brzine, putni računar… Uz sve to prodavac poklanja svakom kupcu svetla za maglu sa funkcijom osvetljavanja pri skretanju i radio CD/MP3 uređaj.

Iz Citroena za kraj 2014. najavljuju i premijeru najnovijeg modela C4 Cactus, koji ovih dana počinje svoj život na drumovima Evrope.

Ljubitelji i vlasnici Citroenovih vozila, kao i potencijalni kupci od petka mogu da se informišu o novostima na novom sajtu www.citroen.rs.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)