Datum:

10.05.2012. 19:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5493 pregleda

Francuski proizvođač Citroen putem Facebook-a ispitao je mišljenje svojih fanova o tome kako bi trebalo da izgleda specijalno izdanje novog C1 poboljšanog modela. Tom prilikom pristiglo im je više od 24.000 sugestija i mogućih konfiguracija, a rezultat, nazvan C1 Connexion Special Edition, možete videti na slici iznad.

Izbor koji je napravila većina jeste konfiguracija sa troje vrata kao osnovna, plus dopadljiva Caldera Black boja sa Scarlett Red detaljima u unutrašnjosti i spoljašnjosti.

Citroen namerava da ovaj automobil stavi u proizvodnju, a eventualno bi mu mogla biti pridodata LED dnevna svetla, klima i elektronski kontrolisani prozori koje su ljudi tražili kao deo ovog modela.

”Ovaj projekat zaista na pravi način oslikava entuzijazam Facebook zajednice. Imali smo preko hiljadu mogućih konfiguracija, mnogo pozitivnog fidbeka, a sada i prve slike C1 Connexiona, koji će se u prodaji naći krajem ove godine. Vama se dopao, a mi ćemo da ga proizvodimo”, izjavila je Melina Kačeru-Karadž, šefica Digitalnog marketinga Citroena u Velikoj Britaniji.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)