Datum:

07.02.2016. 20:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4391 pregleda

Auto Expo u Delhiju ugostio je dve premijere Chevroleta. U pitanju su dva koncepta: Beat Activ i Essentia.

Beat Activ koncept je takozvani “soft-roader”, dizajniran kako bi se “istakao iz gomile”. Chevrolet nije otkrio nikakve detalje o njemu, a vidljivo je da ima svetlozelenu spoljašnjost sa plastičnim oblogama karoserije, aluminijumskim detaljima i LED svetlosnim jedinicama. Hečbek je opremljen i upadljiv prednji branik, krovne šine i aluminijumske točkove sa petoro paoka.

Unutrašnjost je opremljena u sličnom maniru, sa sedištima u tri boje i zelenim kontrastnim prošivima. Tu su i svetlozeleni trim, detalji od imitacije karbonskih vlakana i MyLink zabavni sistem sa Apple CarPlay i Android Auto mogućnostima povezivanja.

Essentia koncept je, u suštini, Beat sedan, opisan kao “uzbudljiv prethodnik proizvodne verzije”. Njegov izgled nije u potpunosti razrađen, a tu su tanka rešetka i istaknuti blatobrani, dok je unutrašnjost opremljena sedištima u braon boji, od kože i tekstila, sa sivim kontrastnim prošivima. Ovaj automobil ima upravljač sa tri paoka, hromirane detalje i trim u srebrnoj boji.

Chevrolet nije otkrio detalje o performansama ovih automobila, ali je otkrio da su opremljeni mnoštvom sistema za sigurnost, kao što su ABS, vazdušni jastuci i zadnja kamera.

Chevrolet New Beat Front Side View

Chevrolet New Beat Activ Side View

Chevrolet New Beat Interior 3

Chevrolet New Beat Activ Interior DashBoard

Chevrolet Essentia Exterior Front and Side View

Chevrolet Essentia Side View

Chevrolet Essentia Interior Dashboard Color theme

Chevrolet Essentia Dashboard

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)