Datum:

25.07.2012. 16:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4432 pregleda

Chevrolet je 24. jula objavio da ulazi u četvorogodišnje partnerstvo sa fudbalskim klubom Liverpul kako bi postao njegov zvanični automobilski partner.

Partnerstvo će trajati do kraja Premijer lige u sezoni 2015/16. i evropskih kampanja, a obuhvata isticanje brenda na domaćem stadionu Liverpula Enfild, komercijalne nastupe igrača i druge aktivnosti.

Chevrolet je takođe zvanični sponzor predsezonske turneje kluba, koja je jedna od najpopularnijih ovakvih turneja na svetu, a u okviru koje je već odigrana utakmica između Liverpula i fudbalskog kluba Toronto sredinom jula 2012 godine. Liverpul 25. jula igra protiv AS Rome na stadionu Fenvej Park u Bostonu, a protiv rivala iz engleske Premijer lige, kluba Totenham Hotspur, 28. jula na Baltimoru.

Kris Peri, globalni potpredsednik kompanije Chevrolet za marketing, je rekao: “Navijači Liverpula širom sveta su poznati po svojoj beskonačnoj ljubavi prema klubu. Naš odnos sa fudbalksim klubom Liverpul prevazilazi tradicionalne granice sponzorstva i odnosi se na angažovanje navijača. Sve što radimo imaće za cilj da zadržimo njih u centru igre”.

Jan Ajr, direktor fudbalskog kluba Liverpul, je izjavio: “Kao i naš klub, Chevrolet ima dugu i bogatu istoriju rastućeg globalnog brenda, a ovo značajno parterstvo je još jedan dokaz vrednosti međunarodnog karaktera Liverpula.

Sigurni smo da se i fudbaleri i uprava tima nadaju i po nekom Chevroletu Camaro za vozikanje po gradu.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)