Datum:

18.02.2011. 22:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 37079 pregleda

Najmlađi automobilski brend na srpskom tržištu, kineski “Čeri”, 21. januara isporučio je pet modela “čeri tengo hečbek 1.6” Komunalnoj policiji Beograda. Nepunih mesec dana ranije, beogradskim komunalcima su predati ključevi dva gradska džipa “čeri tigo 2.0” koji su zahvaljujući pogonu na sve točkove sa desetkom položili prve ispite na ulicama našeg, poslednjih nedelja, ledom okovanog glavnog grada.

Međutim, to nije sve iz kompanije “Kvis”, koja je generalni uvoznik i distributer automobila marke Chery za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju. Na javnom tenderu grada Beograda, održanom krajem 2010. godine, “Kvis” je prodao još deset automobila “čeri tengo hečbek 1.6”, koji će na adresu Komunalne policije biti isporučeni krajem februara.

U kompaniji “Kvis” ne kriju zadovoljstvo, ali i ponos, što su za samo deset meseci u Srbiji i sa potpuno novim proizvodom uspeli da pogode potrebe vozača i ustanova. Kvalitet “Čerijevih” automobila na svakom koraku je ispraćen i profesionalnim poslovanjem i prijateljskim odnosom prema kupcima.

Ukazano poverenje grada Beograda je samo jedan od pokazatelja da “Kvis” i “Čeri”, ruku pod ruku, na jednom mestu nude savršen odnos uloženog i dobijenog, odnosno cene i kvaliteta. Dobru ponudu podrazumeva i bogatu opremu “tiga” i “tenga”, koja je uključena u osnovne cene vozila, kao i vrhunsku uslugu kad je u pitanju prodaja, isporuka i servisiranje automobila.

Kompanija “Kvis” posle uspeha na srpskom tržištu ozbiljno radi i na širenju “Čeri” dilersko-servisne mreže na celom Balkanu.

Izvor: Chery

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)