Datum:

17.03.2017. 16:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Predstavnici korejske Kije na našem tržištu odlučili su da pre zvaničnog otvaranja Salona automobila (24. marta) predstave veći deo premijera koje očekuju publiku na ovoj smotri.

Na prezentaciji u Beogradu, novinarima specijalizovanih redakcija predstavljena su tri od četiri modela koja će na Salonu u Beogradu biti premijerno prikazani. Prvi je svakako kompaktni SUV “niro” (slika gore), koji će se posetiocima Beogradskoj sajma predstaviti u hibridnoj verziji. Automobil je gabaritima pozicioniran između “sida” i “sportidža”, ali sa komfornijom kabinom i brojnim elektronskim sistemima za pomoć vozaču, ako i elementima koji u višem paketu opreme donose premijum osećaj. “Niro hibrid” opremljen je pogonskim sistemom sa 1,6-litarskim GDI motorom i elektro-motorom ukupne snage od gotovo 150 KS. Početna cena “nira hibrid” iznosi 26.490 evra.

Druga dva noviteta stižu iz porodice “optime”. Prošlogodišnja premijera, “optima” u sedan verziji, ove godine dobija “pojačanje” u vidu karavana i atraktivne “plag-in hibrid” verzije. Karavan stiže sa 1,7-litarskim CRDi motorom sa 141 konjskom snagom, a za Salon u određena je posebna cena sa 2.000 evra popusta, pa se “optima karavan” trenutno prodaje sa početnom cenom od 27.990 evra.

Četvrta premijera na Salonu u Beogradu kad je Kija u pitanju je nova generacija popularnog modela “rio”…

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)