Datum:

02.12.2014. 13:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2452 pregleda

Cadillac je najavio da će CT6 biti predstavljen na Salonu automobila u Njujorku aprila sledeće godine.

CT6 će utrti put novom sistemu imenovanja koji Cadillac planira da implementira, kao deo strategije da postane strogo luksuzni brend i usvajanja marketinškog plana koji je inspirisan rivalskim kompanijama poput BMW-a. Direktor marketinga ove kompanije Uve Elinghaus planira da sprovede ribrending Cadillaca, a to planira da postigne kroz održanje imižda u svim medijima.

Nakon predstavljanja CT6 modela, Cadillac će preusmeriti fokus na SRX zamenu, a zatim na unapređenje CTS i ATS modela, koji će dobiti drugačije nazive. Jedini izuzetak je Escalade, za koga se na neki način smatra da je brend za sebe, kao i ELR čiji prodajni rezultati nisu baš sjajni.

Nova “CT” nomenklatura rezultat je udruživanja Cadillaca i Tourera, što znači da će svi budući sedani imati ovu oznaku. Broj 6 je odabran za ovaj model iz razloga što će njegova veličina i cena biti između BMW-ovih Serija 5 i 7, odnosno Audija A6 i A8. Elinghaus kaže da razmišlja i o uvođenju još luksuznijeg modela koji će najverovatnije dobiti CT7 oznaku i biti ljuti rival BMW-ove Serije 7 sa dugim međuosovinskim rastojanjem.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)