Datum:

02.10.2016. 14:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Mnoštvo proizvođača automobila ima svoje luksuzne podbrendove, a Buick se upravo pridružio ovom trendu.

Američki proizvođač automobila odlučio je da proširi svoju liniju novim luksuznim podbrendom, nakon što je shvatio da većina njihovih kupaca bira najopremljenije modele, očekujući high-end performanse i premium kvalitet.

Sada, među Vignale, Overland, V Series, Initiale Paris, Denali, postoji i Avenir. Njegovo ime je preuzeto od koncepta ovog proizvođača iz 2015. godine, ali to je jedina zajednička stvar koju imaju ovaj podbrend i pomenuti koncept. Avenir zapravo donosi nove nivoe opremljenosti proistekle iz potreba kupaca luksuznih automobila.

Avenir vozila će Buickovom dizajnu dodati nove elemente, što uključuje trodimenzionalne saćaste rešetke, velike točkove i jedinstvene premaze. Još uvek nije u potpunosti poznato kako će se to odraziti na unutrašnjost budućih Avenir modela, ali mogu se očekivati unikatni detalji na sedištima, korišćenje modernih materijala i Avenir oznake.

Buick trenutno beleži rast u prodaji, što se posebno odnosi na Kinu. Novi podbrend bi stoga trebalo da se približi kupcima u ovoj zemlji. Nivoi opremljenosti koje on donosi odnosiće se na postojeće i buduće automobile, iako još uvek nije poznato na koje se tačno modele to odnosi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)