Datum:

25.10.2017. 13:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Buick namerava da predstavi svoj LaCrosse Avenir model 2018. godine. Ova informacija otkrivena je putem dokumentacije koju General Motors dostavlja Američkoj administraciji za bezbednost u saobraćaju, gde stoji da će se među njihovim novim modelima naći LaCrosse Avenir sa prednjim i sa pogonom na sva četiri točka.

Iako nema drugih detalja o tom vozilu, može se očekivati da će on vizuelno biti inspirisan Enclave Avenir SUV-om koji je predstavio Buickov novi Avenir luksuzni podbrend.

LaCross će tako dobiti izmenjenu prednju i zadnju masku, sa novim točkvima, rešetkom hladnjaka i LED svetlima. Unutra će se naći mnoštvo novih opcija, a među njima su kontrastni prošivi, nasloni za glave sa utisnutim logoom, upravljač sa drvenim trimom i Avenir oznake na pragovima.

Nekolicina drugih detalja dolazi kao standard, a među njima su adaptivni tempomat, automatsko kočenje u slučaju iznenadne detekcije pešaka, asistencija pri prestrojavanju i upozorenje na saobraćaj koji se odvija iza vozila. Tu je i 8-inčni zabavno-informacioni sistem sa Apple CarPlay, Android Auto i OnStar 4G LTE WiFi hotspot mogućnostima povezivanja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)