Datum:

01.04.2016. 18:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Bugatti Chiron uočen je po prvi put u realnom okruženju – na ulicama Njujorka.

Ovo vozilo debitovalo je u Ženevi, a na prašina koju je podigao na internetu još uvek je u očima njegovih rivala. Još uvek se objavljuju njegove slike, kolaži i renderi, tako da hajp oko njega definitivno ne jenjava.

Ne zna se tačno šta ova francuska kreacija radi na ulicama Velike jabuke, a postoji mogućnost da je posredi snimanje nove reklame. Njegov spoljašnji premaz je u istoj nijansi kao i verzija koja je u martu uočena u Švajcarskoj, u kombinaciji tamnih i svetlih plavih nijansi. Sudeći po LED dnevnim svetlima koja su upaljena, njegov motor verovatno je uključen tokom snimanja.

Poslednji put kada je Bugatti pričao o Chironu, nagovestio je otvaranje novog showrooma u Minhenu, Nemačka, u kom će se prodavati ne samo ovo vozilo, već i specijalna odeća iz njihove luksuzne Ettore Bugatti linije. Oko deset odsto svih 180 poručenih verzija biće isporučeno u Nemačkoj, što nije iznenađujuće, kad se zna da je Severna Nemačka, čiji centar je upravo Minhen, najveće evropsko tržište ovog proizvođača.

12077572821741401324

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)