Datum:

11.06.2014. 13:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 4902 pregleda

Nezadovoljni vlasnik Jaguara XF iz Indije odlučio je da protestuje ispred lokalnog predstavništva ove kompanije sa – magarcima.

Umesto da razlupa svoj auto kao impulsivni nezadovoljni kupac, Rahul Takar je smislio nesvakidašnji način da izrazi svoje nezadovoljstvo uslugom koju britanski luksuzni brend pruža u Indiji. On je vlasnik belog XF modela koji ima nekoliko mehaničkih problema, a lokalni servis nije bio u stanju da iste otkloni, zbog čega je iznevereni Rahul odlučio da izrazi svoje nezadovoljstvo tako što će upregnuti nekoliko magaraca da vuku ovo vozilo.

Tu su i improvizovani posteri na kojima se mogu pročitati stvari poput “Bolje je imati magarca nego Jaguar”, “lažnjak od automobila”, “lažna kompanija” i “lažni servis”. Osim toga, on je na krov i oko vetrobrana svog  XF stavio seno, kako bi naglasio ruralni aspekt svog protesta.

Nedugo nakon nesvakidašnjeg protesta, Jaguar je kontaktirao iznerviranog vlasnika i obećao da će otkloniti probleme njegovog automobila što je pre moguće.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)