Datum:

29.10.2012. 16:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4225 pregleda

Delta Motors je 27. i 28. oktobra organizovao xDrive Event na NAVAK stazi, u Subotištu, gde su svi zainteresovani klijenti imali priliku da testiraju BMW sa xDrive pogonom i uvere se zašto je to najsavršeniji pogon na četiri točka.

Zainteresovani klijenti su imali priliku da isprobaju BMW 320d xDrive, 525d xDrive i 730d xDrive kao i BMW X1, X3, X5 i X6 na stazi i na poligonu uz pratnju trenera. Nakon toga je stručni BMW trener prisutne informisao o istorijatu BMW pogona na sva četiri točka i upoznao ih sa osnovnim načinima funkcionisanja xDrive pogona. Prisutnima je predstavljena i nova BMW Serija 7 i novi sistemi na vozilu: multifunkcionalna instrument tabla, led farovi, nov sistem za navigaciju i modifikovan sistem za bezbednost u vožnji.

Glavna atrakcija ovog događaja je bila doživljaj prave kritične situacije i pri više od 120 km/h. Insistiralo se na realnosti, na treningu pri realnim brzinama kojima se svakodnevno vozi.

Vozila su se testirala na asfaltnoj stazi kroz „handling“ deo (posebno pripremljen splet povezanih krivina, različitih prečnika i nagiba, nastavlja se na pistu za visoke brzine). Nakon toga, sledila je vožnja na terenskom poligonu sa vodenom preprekom (na odgovarajućim pozicijama postoje fiksne i montažne posebno klizave kvašene površine, kojima se kod određenih vežbi postiže izuzetno slabo prijanjanje pneumatika). Takođe, prisutni su imali priliku da vide demonstraciju polaska automobila iz mesta kada su dva točka unakrsno u kontaktu sa podlogom i da isprobaju različite xDrive modele na istom terenskom poligonu.

xDrive Event omogućio je klijentima upoznavanje sa moćnim i dinamičnim BMW modelima i njihovom najmodernijom tehnologijom.

Izvor: Delta Motors

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)