Datum:

20.04.2017. 16:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

BMW je na auto-salonu u Šangaju izložio limuzinu Serije 5 sa produženim međuosovinskim rastojanjem, namenjenu kineskom tržištu.

Veliki proizvođači automobila često izlaze u susret željama kupaca na najvećem svetskom tržištu automobila, pa ni BMW nije izuzetak. 

Za potrebe kupaca u Kini, koji posebno cene limuzine sa velikim prostorom za putnike na zadnjim sedištima, bavarska kompanija je produžila najnoviju limuzinu Serije 5 za tačno 133 mm.

Svi ti dodatni centimetri upotrebljeni su za povećanje prostora između dve osovine, odnosno za komfor putnika koji se voze na zadnjoj klupi automobila. 

Produžena Serija 5 opremljena je LED farovima i može se u Kini naručiti u Luxury Line i M Sport paketu opreme.

Osim u dodatnom prostoru za noge, korisnici ove limuzine uživaće u brojnim luksuznim sadržajima i unapređenoj zvučnoj izolaciji. 

Opciona oprema obuhvata i panoramski stakleni krov, dva zadnja sedišta u obliku fotelja sa ventilacijom – umesto standardne klupe, dva tableta pričvršćena za naslone prednjih sedišta, kao i ekran osetljiv na dodir koji se nalazi između zadnjih sedišta, pomoću koga se može pristupiti sadržajima multimedijalnog sistema i podešavati položaj sedišta.

Produženi BMW Serije 5 proizvodiće se u fabrici koja se nalazi na severoistoku Kine, a koja je u zajedničkom vlasništvu BMW-a i kineske auto-kompanije Brilliance.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)