Datum:

06.11.2016. 20:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

“i” je BMW-ov podbrend koji puni tri godine, tokom kojih je stekao status tehnološkog pionira u ovoj grupi, simbolišući na taj način buduću orijentaciju ove kompanije.

Prema stručnjacima, ovo je period kada bi “beba” trebalo da počne da razvija socijalne veštine, a ova je to uveliko učinila: do sada je, naime, napravljeno i isporučeno više od 100.000 čisto električnih i plug-in hibridnih modela.

“BMW i ostaje naš lider kad je reč o inovaciji i nastaviće da bude otvoren za najnovije tehnologije iz BMW grupe. Kada je reč o električnim pogonima, već smo uspeli da ovu tehnologiju premestimo na puteve. Sledeća faza tehnološkog razvoja usmerena je na automatsku vožnju, gde će BMW iNEXT postaviti novi standard,” izjavio je povodom rođendana “i” podbrenda direktor borda direktora ove kompanije Harald Kruger.

U eko-frendli liniji vozila ovog nemačkog brenda nalazi se sedam modela, uključujući i3 sa nultom emisijom štetnih gasova i plug-in hibride. Lista će uskoro biti proširena, a na njoj će se naći novi MINI Clubman plug-in hibrid 2017. godine, a godinu dana kasnije i BMW i8 Roadster. Osim čisto električnog MINI-ja, koji stiže 2019, kao i BMW X3 EV 2020. godine, “i” rang će dobiti još jedno proširenje početkom naredne decenije.

bmw-eco-friendly-cars-6

bmw-eco-friendly-cars-5

bmw-eco-friendly-cars-4

bmw-eco-friendly-cars-3

bmw-eco-friendly-cars-2

Verschiffung BMW i3 in Bremerhaven 11-2015

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)