Datum:

31.10.2017. 16:43

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Posle serije “špijunskih” i “tizer” fotografija, BMW je javnosti konačno predstavio izgle dsvog novog malog “krosvera” – modela X2.

Novitet ima formu sportskog kupea, a elementi dizajna pozajmeljni su starih, klasičnih modela kao što su “2000 CS” i “3.0 CSL”.

Sportski DNK vidljiv je i kroz gamu agregata, pre svega tvin-turbo motora. na početku prodaje, biće dostupne verzije sa tri agregata: “sDrajv 20i” (192 KS), “xDrajv20d” (190 KS) i “xDrajv25d” (231 KS”, dok će se početkom sledeće godine na tržištu pojaviti i još četiri motora (po dva benzinska i dizela) sa rapsonom snaga od 140 do 192 KS.

Modeli M Sport i M Sport X standardno su opremljeni M Sport oslanjanjem sa tvrđim ogibljenjem i smanjenom visinom iznad druma. Ovaj element je dostupan kao opcija u osnovnom modelu BMW X2. Opcionalni sistem Dynamic Damper Control dopušta da se postavke oslanjanja još više prilagode individualnom ukusu ili potrebama.

Kod BMW modela vrhunski kvalitet uključen je kao standard. Enterijer modela M Sport i M Sport X čini kombinacija štofa i Alkantara kože sa kontrastnim štepovima za tablu s instrumentima i centralnu konzolu, dok instrumenti i krupni ekrani pružaju dodatnu raskoš. BMW “Hed-ap” displej u punom koloru je opcionalno dostupan.

BMW X2 nudi kupcima i najmodernije tehnologije kada se radi o sistemima za asistiranje vozaču zasnovanih na kamerama – “Driving Assistant Plus”, dok opcionalni “Parking Assistant” automatski prepoznaje prikladna mesta za parkiranje i, po želji, preuzima dužnosti upravljanja u manevrisanju prilikom parkiranja.

Model će se na tržištu naći od marta 2018. godine.

Foto: Fleet News, Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)