Datum:

28.12.2013. 17:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5068 pregleda

BMW-ova “i” serija ekoloških automobila je za sada uspešnija od svih očekivanja, a nemački proizvođač je još jednom zagolicao maštu svojih fanova predstavljanjem “haj-tek” ključa za luksuzni “i8” sportski hibrid koji sa prodajom kreće u 2014.

Pre nekoliko dana je stigla informacija o tehnologiji “laserskih farova” koja će prvi put u serijskom automobilu biti upotrebljena na BMW-ovom “i8”, a sada je na red stigao i njegov ključ.

Pored osnovnih funkcija otvaranja i startovanja automobila, ovaj ključ ima i displej visoke rezolucije sa mnogim korisnim informacijama, pogotovo za sportski automobil na hibridni pogon.

Na njemu možete proveriti koliki je domet sa trenutnim stanjem rezervoara, odnosno baterije i kada je poslednji put punjenje izvršeno.

Pored ovoga, ključ ima veliki broj dugmića čija funkcija može da se personalizuje po želji vlasnika pa više podseća na smartfon nego na regularan ključ.

Naravno, sve ovo ne dolazi jeftino, pa u slučaju da izgubite ključ od svog BMW-a “i8”, rezervni će vas koštati barem 750 evra.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)