Datum:

02.12.2016. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

BMW je potvrdio da će njihov rang M SUV-ova u narednih nekoliko godina biti proširen.

U intervjuu za Motoring, potpredsednik BMW M odeljenja za prodaju i marketing Piter Kvintus rekao je da je visoka potražnja za SUV-ovima visokih performansi u Australiji znak da se na isti način oseća i ostatak sveta po pitanju ovih vozila.

“Kada vidimo šta je ono što naši kupci žele, povratnu informaciju uputimo direktno u Minhen. Više SUV-ova čini se kao razuman potez i imaćemo to na umu kao deo naše strategije u svrhe prepoznavanja prilika koje postoje i načina za odgovaranje na povećanu potražnju. Ako pogledate prodajne brojke za regularne modele, sigurno je da se može videti gde leži potencijal. Sasvim je jasno da je on u SUV segmentu, pa ćete zato u budućnosti videti više SUV-ova sa M oznakom,” kaže Kvintus.

On nije otkrio kada se može očekivati novi talas M modela u budućnosti, koji će biti fokusirani na performanse, a ne na rivalstvo za rastućim brojem Mercedes-AMG-ovih vozila.

“Ako se posmatra aktuelna situacija, mi imamo samo 10 derivata na M strani, dok drugi proizvođači imaju dvostruko veći broj. Ipak, mi uspevamo da postižemo iste prodajne brojke kao naš najveći konkurent i zato naša filozofija nije pravljenje svake moguće varijante M automobila,” objašnjava on.

Najverovatnije je da će M varijante dobiti X3 i X4 modeli.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)