Datum:

06.01.2017. 13:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

BMW je odabrao CES 2017 da predstavi svoj koncept koji nudi uvid u to kako će izgledati unutrašnjost njihovih automobila u, kako se čini, ne baš bliskoj budućnosti.

Nazvan i Inside Future, ovaj koncept sadrži sve najnovije tehnologije ovog proizvođača, uključujući HoloActive Touch, najnoviji korak u in-car kontroli i tehnologiji displeja.

BMW HoloActive  Touch je zapravo revolucionarni korak napred u razvoju aktuelnog BMW iDrive sistema. On donosi sve prednosti BMW Head-Up displeja sa BMW kontrolom pokretima na jednom mestu, uključujući i intuitivni tačskrin. Osim toga, on uključuje i slobodnolebdeći virtuelni projektovani displej neposredno iznad  centralne konzole, a njime se upravlja pomoću dodira prstima. Vozač, zapravo, i ne mora da dodirne korisnički interfeks kako bi ga kontrolisao.

Sa aspekta dizajna, i Inside koncept nema vrata, tradicionalni krov, pa čak ni vetrobran ili zadnji prozor. Među primarnim karakteristikama njegovog izgleda su u potpunosti skriveni točkovi i minimalistički dizajn enterijera kojim dominiraju HoloActive Touch sistem i interaktivni ekran koji se proteže duž cele instrument table.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)