Datum:

14.06.2011. 2:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6405 pregleda

Delta Motors u periodu od 13. juna do kraja 2011. godine ljubiteljima dvotočkaša omogućava da uživaju u vožnji BMW Motocikla po specijalnim uslovima – finansijski lizing sa kamatnom stopom od 6.99% i tri opcije na kraju ugovora.

BMW Motocikli, dinamični motocikli za svaku namenu, kada su u pitanju dizajn, motori, šasije, odgovornost prema okolini i bezbednost, uvek su korak ispred drugih. Za sve koji se odluče da u čarima vožnje na dva točka uživaju vozeći BMW Motocikle, Delta Motors je uokviru 3ASY RIDE akcije, u periodu od 13. juna, pa do kraja 2011. godine, omogućio finansijski lizing za kupovinu novog BMW Motocikla, sa učešćem od 33% i kamatnom stopom od 6.99%. Nakon isteka ugovora, koji traje 3 godine, vlasnici imaju tri mogućnosti:

– Vraćanje motocikla u zamenu za novi

– Nastavak finansiranja

– Otkup motocikla

Posetite Delta Motors salon, uverite se u kvalitet i beskprekoran izgled izloženih modela, ali i dodatne opreme BMW Motorrad.

BMW Grupa

BMW Grupa je jedan od najuspešnijih proizvođača automobila i motocikala na svetu sa svojim robnim markama BMW, MINI i Rols – Rojs. Kao firma svetskih razmera, Grupa BMW vodi 24 proizvodna pogona u 13 zemalja i ima prodajnu mrežu razvijenu u preko 140 zemalja sveta.

BMW grupa je dostigla prodaju od približno 1,46 miliona prodatih automobila i preko 110.000 motocikala u fiskalnoj 2010. godini. Ukupan prihod je iznosio 60.5 milijardi evra. Na dan 31. decembra 2010, firma je zapošljavala približno 95.500 saradnika u celom svetu.

Uspeh BMW Grupe je oduvek zasnovan na dugoročnom razmišljanju i odgovornom delovanju. Kompanija je stoga uspostavila ekološku i društvenu održivost kroz lanac vrednosti, sveobuhvatnu odgovornost proizvodnje, kao i jasnu opredeljenost za očuvanje prirodnih resursa kao integralnog dela strategije. Kao rezultat ovih napora, Grupa BMW je u poslednjih šest godina rangirana kao lider u industriji, prema Dou Džonsovim indeksima održivosti.

Izvor: Delta Motors PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)