Datum:

01.06.2018. 10:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Predstavnici kompanije BMW već godinama pričaju o modelu iNEXT, ali je i do danas zapravo malo toga poznato o tom automobilu.

Međutim, to polako počinje da se menja, s obzirom da je jedan od čelnika kompanije nedavno izjavio da će taj model biti krosover, a ne sedan baziran na konceptu Vision Next 100, kao što se do sada mislilo.

BMW je ranije tokom ovog meseca na internet pustio tizer fotografiju i potvrdio je planove da koncept modela iNEXT bude predstavljen krajem ove godine. To će se najverovatnije desiti na Sajmu automobila u Parizu, koji svoje kapije za posetioce otvara u oktobru.

Na osnovu objavljene tizer fotografije možemo zaključiti da će novi model Bavaraca biti krosover relativno velikih dimeznija, a iz kompanije su rekli da će on biti „perjanica kompanije po pitanju tehnologije“.

Naime, za sada znamo i da će model iNEXT u gami kompanije biti pozicioniran iznad modela iX3 koji će početi da se prodaje od 2020. godine. Predsednik kompanije BMW, Herald Kriger, je ranije izjavio da će „iNEXT biti potpuno električni automobil koji će posedovati tehnologiju autonomne vožnje“.

Model iNEXT će, ako sve prođe po planu, početi da se proizvodi 2021. godinu u Nemačkoj.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)