Datum:

08.10.2012. 21:49

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

1 komentara 7500 pregleda

Delta Motors je od 08.10.2012. u okviru kampanje „4 GODINE KAO STANDARD“ pripremio najnovije pogodnosti i ekskluzivne cene za modele BMW X3 i BMW X5.

Takođe želimo da vas podsetimo da kampanja „4 GODINE KAO STANDARD“ podrazumeva garanciju i besplatno servisiranje svih BMW modela na 4 godine i povoljne uslove otkupa korišćenih vozila i izuzetne uslove finansiranja.

Zabava, posao, porodica i prijatelji – sve su to važni detalji u vašem životu, a BMW X3 vam omogućava beskrajnu raznovrsnost zbog koje nikada nećete morati da ograničavate svoje interese. Jedna činjenica o ovom vozilu uvek ostaje nepromenjena: njegov dinamičan karakter. A sada, zahvaljujući akcijskoj ponudi, BMW X3 je dostupan sa kamatom od 3,99%.

Moćan, elegantan, dinamičan i raznovrsan, glavne su karakteristike BMW X5 modela. Najmodernija tehnologijia i smeli dizajn zajedno su dali najharmoničniji BMW X5 do danas, koji je stvoren za sve puteve. Iskusite istinsku ličnost rođenog vođe. BMW X5 po ceni od 65.990 evra i sa 4 BMW benefita.

Za vlasnike BMW automobila, garancija i besplatno servisiranje svih BMW modela su produženi na 4 godine i to od sada postaje standard.

U saradnji sa BMW Financial Services smo u prilici da vam ponudimo izuzetne uslove finansiranja kako bismo izašli u susret potrebama klijenata, kao i otkup vašeg starog vozila u zamenu za novo po najpovoljnijim uslovima.

Sada je vaša bezbrižnost duplo duža, tako da možete u potpunosti da se prepustite čarima vožnje.

Izvor: Delta Motors

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)