Datum:

02.02.2017. 10:20

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U Srbiji zvanično počela prodaja “BMV serija 5”: Dodatno naglašena dinamičnost, do sada najveći izbor sistema za asistenciju u vožnji, izvanredan stepen povezanosti vozača i samog automobila.

Sedma generacija jednog od najčuvenijih modela bavarske kompanije BMV – “serija 5” predstavljena je i u Srbiji. Uz novi model “BMV Srbija” kao standard obezbeđuje BMW Service Inclusive, paket besplatnog redovnog održavanja u trajanju od pet godina ili do pređenih 100.000 kilometara.

U prethodnih šest generacija prodato je skoro osam miliona automobila ove serije koja predstavlja jedan od najvažnijih modela u BMV gami.

Dodatno naglašena dinamičnost, do sada najveći izbor sistema za asistenciju u vožnji, izvanredan stepen povezanosti vozača i samog automobila i novi, inovativni korisnički “interfejs” predstavljaju najvažnije novine koje sa sobom donosi novi model.

Snažni agregati “BMW TwinPower Turbo”, inteligentna laka konstrukcija, integralno aktivno upravljanje za prvoklasnu vožnju i agilnost kao i prilagodljiv režim rada obezbeđuju vrhunski doživljaj sportske vožnje.

Svi agregati iz BMV serije 5″ pripadaju novoj, modularnoj BMV liniji agregata. Dva dizel i dva benzinska agregata dostupni su u kombinaciji sa pogonom na zadnjim točkovima ili “BMW xDrive” pogonom na svim točkovima.

Kao najtraženiji agregati izdvajaju se 520d sa 190KS, 530d xDrive sa 265KS, 540i xDrive sa 340KS, dok će u martu sportski predstavnik nove Serije 5 postati BMW M550i xDrive. Njegov V8 motor ima snagu od 462 KS.

U poređenju sa prethodnim modelom, nova serija 5 duža je za 36 milimetara i lakša 100 kilograma. Novi model pruža maksimalnu udobnost pri putovanju, donoseći više mesta za putnike na zadnjoj klupi, a zapremina prtljažnika povećana je za 10 litara, što sada iznosi 530 litara.

Početna cena nove serije 5 je 45.500 evra, i to za verziju 520d.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)