Datum:

18.01.2020. 21:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako nam zima još nije pokazala svoje pravo lice, najava meteorologa za kraj januara govori nam da nas niske temperature, sneg i mraz tek očekuju. Upravo zato, pravo je vreme, da ukoliko niste do sada, posebnu pažnju posvetite svom automobilu i pobrinete se da vas i u hladnim danima služi besprekorno.

Poznato je da pad spoljne temperature dovodi u pitanje pouzdanost rada dizel motora, te je iz tog razloga preporuka stručnjaka da se zimi koristi aditivirano dizel gorivo sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama, koje će vašem vozilu omogućiti optimalnu funkcionalnost.

Bolju startnost i stabilniji rad motora možete da postignete korišćenjem G-Drive zimskog dizel derivata, koji zahvaljujući kompleksu aditiva, u poređenju sa standardnim dizel derivatom, pruža vašem četvorotočkašu veću snagu i poboljšanu efikasnost, čak i na temperaturama koje su debelo ispod nule. Dodatna pogodnost je i antikorozivno dejstvo aditiviranih derivata koje potpomaže efikasnijoj zaštiti celokupnog sistema za gorivo i produžavaju radni vek motora.

G-Drive Diesel sa poboljšanim niskotemperaturnim karakteristikama dostupan je potrošačima na svim NIS Petrol i GAZPROM benzinskim stanicama.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)