Datum:

25.03.2014. 22:03

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4295 pregleda

U ulicama oko Kliničkog centra Srbije, na 430 parking mesta moguće je besplatno parkirati vozilo svakog radnog dana posle 17 časova. Takav režim parkiranja uveden je u Pasterovoj ulici, od Resavske do Bulevara oslobođenja, Dr Subotića, od Deligradske do Bulevara oslobođenja, i u Deligradskoj, od Pasterove do Dr Subotića.

Parkiranje je u tom delu grada ranije bilo vremenski ograničeno na tri sata u periodu 7-21 h, a sada vozači posle 17 časova mogu da parkiraju vozila vremenski neograničeno i besplatno.

“Umesto naplate od 7 do 21 čas, parkiranje će se naplaćivati od 7 do 17 h”, saopštio je pomoćnik direktora JKP “Parking servis”, Radenko Vuković.

Prema njegovim rečima, u narednom periodu “Parking servis” će razmotriti mogućnost da se na još nekim lokacijama promeni režim, te da se skrati period naplate do 17 h, odnosno da se izvrši redefinisanje dela zonskog parkiranja.

“Razmišljamo i da u nekim delovima uvedemo zonu koja bi podrazumevala naplatu parkiranja bez vremenskog ograničenja, to su periferni delovi grada kao što je donji Dorćol prema Dunavskoj, plato u ulici Mike Alasa”, naglasio je Vuković.

Što se tiče zonskog parkiranja, naveo je Vuković, postoji inicijativa da se u Profesorskoj koloniji uvede zonski režim parkiranja. Rade se odgovarajuće analize, dodao je, i rekao da u tom delu grada ima malo parking mesta i da će sa opštinom Palilula i stanarima biti organizovan okrugli sto, gde će biti prezentovana rešenja za parkiranje.

Izvor: Tanjug/B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)