Datum:

02.08.2013. 16:47

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6023 pregleda

U okviru najnovije letnje servisne akcije, “Proveri svoj Peugeot”, svim vlasnicima automobila ove marke tokom avgusta omogućeno je da besplatno provere ispravnosti svojih vozila.

Akcija se odnosi na sve Peugeot automobile, bez obzira da li su kupljeni preko Verano mreže ili putem nezavisnog uvoza. Pored besplatnog pregleda vozila obezbeđeni su dodatni popusti na rad i originalne rezervne delove, ukoliko su neophodni nakon izvršene provere.

Provera stanja automobila obuhvata sledeće kontrolne tačke:

– dijagnostika PPS aparatom,
– provera kočionog sistema (nivo ulja, vizuelni pregled prednjih kočnica),
– kontrola trapa (prednjeg, zadnjeg),
– kontrola prednje svetlosne grupe i signalizacije,
– provera tečnosti,
– provera akumulatora,
– provera stanja pneumatika,
– provera izduvnog sistema,
– vizuelni pregled vozila.

U slučaju potrebe za dodatnim uslugama, ovom prilikom može se ostvariti i 10% popusta na rad i 10% popusta na originalne rezervne delove (za otklanjanje kvara ukoliko je konstatovan prilikom pregleda).

U Peugeotu kažu da je provera ispravnosti vozila koje nije u garanciji posebno važna u letnjem periodu kada se odlazi na duža putovanja van grada.

“Imajući u vidu veliki broj polovnih i uvezenih Peugeot automobila, pripremili smo ovu specijalnu akciju tokom avgusta”, objašnjavaju u Verano Motorsu.

U ovlašćenom Peugeot servisu ove kompanije, koji u periodu ponedeljak-petak radi od 8 do 19, a subotom od 9 do 14 časova, uz besplatni servisni pregled dobija se i izveštaj o stanju vozila sa preporukama stručnog kadra.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)