Datum:

03.11.2014. 10:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

0 komentara 16295 pregleda

U svom poslovnom centru na Novom Beogradu, Grand Motors vlasnicima automobila Volvo, Land Rover, Jaguar i Infiniti, bez obzira na model, godinu proizvodnje i dilera kod kojeg je kupljeno.

Besplatan pregled za pomenute automobile podrazumeva opštu dijagnostiku vozila (očitavanje grešaka iz memorijske jedinice), kontrolu kočionog sistema i sistema oslanjanja, kontrolu svetlosne i zvučne signalizacije, kontrolu čistoće prečistača („filtera“) za vazduh, kontrolu svih tečnosti (antifriza, kočione tečnosti, tečnosti za pranje vetrobranskog stakla, ulja u motoru, ulja u servo mehanizmima), kontrolu metlica brisača i brizgaljki za pranje vetrobranskog stakla, kontrolu svećica ili kontrolu grejača na dizel motorima, kontrolu akumulatora, amortizera, kontrolu motora odozdo (curenja), kontrolu izduvnog sistema i kontrolu pneumatika.

Svi nedostaci-kvarovi konstatovani na ovom pregledu se mogu otkloniti-popraviti odmah, uz posebne sezonske („zimske“) popuste na delove i rad, u iznosima do 20 odsto.

Ovi popusti važe za sve tečnosti, akumulatore, svećice, grejače za dizel motore, prečistače vazduha, metlice brisača, sve sijalice, delove kočionog i sistema oslanjanja i delove izduvnog sistema.

Istovremeno, uz značajne popuste, nudi se i dodatna oprema dobrodošla za zimske uslove eksploatacije – patosnice, prostirke za prtljažnik, nosače za skije i krovne nosače.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)